„SUCCESUL ESTE O CĂLĂTORIE. CEA MAI BUNĂ FORMĂ DE TRANSPORT ESTE MULȚUMIREA. ”

Ori de câte ori aveți nevoie de soluții personalizate, vă putem organiza transportul special cu precizie. Indiferent dacă aveți nevoie de o soluție logistică pentru un transport complex, pentru mărfurile cu temperatură controlată sau pentru piesa dumneavoastră de artă, obținerea de rezultate fiabile este pur și simplu o problemă de planificare detaliată.

Vă ajutăm să alegeți cel mai bun mod de transport, să planificați costurile și să identificați ambalajele sigure. Apoi, pregătim documentele necesare, găsim cele mai bune soluții posibile de asigurare și organizăm întregul transport. Monitorizarea atentă a transporturilor dumneavoastră, vămuirea fără probleme și livrarea la termen sunt o parte a activității noastre de zi cu zi. Desigur, veți avea și un contact personal pe tot parcursul întregului proiect.
Ne dorim clienți mulțumiți!

Transport arta

Oferim un serviciu complet pentru transportul de opere de arta, obiecte pretioase si artefacte istorice la nivel national si international.

read more
GOLDEEN EXPRESS

Cu ajutorul serviciului nostru de transport express va putem garanta timpi de tranzit intre 12 si 48 ore oriunde in Europa.

read more
TRANSPORT MARFURI GENERALE

Va putem ajuta indiferent daca aveti nevoie de un transport simplu de la punctul A la punctul B sau de o solutie complexa de logistica.

read more
TRANSPORT CU TEMPERATURA CONTROLATA

Avem expertiza vasta in expeditia de orice marfa ce necesita temperatura controlata.

read more
TRANSPORT MARFURI PERICULOASE

Marfurile periculoase sunt acele substante care prin natura lor fizico-chimica pot produce daune personale, mediului inconjurator, etc.

read more
TRANSPORT MARFURI AGABARITICE

Avem acces la un parc variat de autocamioane si remorci de tip trailere specializate pentru transportul de marfuri.

read more
VAMA

Lumea comerțului global se află într-o continuă schimbare. Transportul internațional de mărfuri implică o mare varietate de provocări și de reglementări vamale complexe.

read more
TRANSPORT AERIAN

Specialiștii noștri în transportul aerian se asigură ca bunurile dumneavoastră să ajungă la destinație intacte și la timp folosind servicii eficiente, rentabile.

read more
transport

TRANSPORT

Artă în călatorie.

case_making_and_packing 222

CONFECTIONARE CUTII

Construim cutii personalizate .

hanging_and_installation

MANIPULARE ATENTA

Tehnicieni de artă instruiți și calificați.

0752 618 133