LIVRAT LA TIMP ȘI ÎN CONDIȚII OPTIME DE TEMPERATURĂ

Chiar și în acele cazuri, când situatia devine incinsa, ne pastram mintea limpede si puteti conta pe sprijinul nostru. Aceasta face, evident, Goldeen Cargo, partenerul tău ales, atunci când trebuie menținute temperaturi stabile.
Fie că este vorba de transport pentru produse congelate, refrigerate sau păstrate la o temperatură constantă vom mentine bunurile dumneavoastră la temperatura potrivită. Nu numai produsele alimentare, ci și vopselele, lacurile, medicamentele, produsele cosmetice și lucrările de artă vor fi protejate în mod adecvat, astfel încât să ajungă la destinație în stare perfectă, in condiții de maximă siguranță si curațenie.

Livrăm linistea de care aveți nevoie atunci când transportați articole sensibile la schimbari de temperatură.
Folosim o flotă modernă, echipată cu agregate de temperatură controlată Thermoking, care funcționează într-un interval de temperatură constant de la -21 ° C la + 29 °, incluzând vehicule cu temperatură bi-camerală.

OBIECTE DE ARTĂ - TEMPERATURĂ CONTROLATĂ

Goldeen Cargo folosește autoutilitare din propria flotă, pentru a transporta lucrări de artă spre destinații, dotate cu sistem de climatizare, complet echipate pentru a menține temperatura și umiditatea relativa, chiar și în cele mai severe condiții, iarna sau vara.

IMG_20191005_184121-02
DISTRIBUȚIE - TEMPERATURA CONTROLATĂ

Știm cât de important este să cunoasteti panificarea exacta atunci când expediati mărfuri cu temperatură controlată. Acesta este motivul pentru care oferim o serie de opțiuni diferite de livrare, pentru a se armoniza cu toate tipurile de nevoi ale clienților, iar autoutilitarele noastre sunt disponibile constant, pentru rezervări de ultimă oră.

Opțiunile noastre de livrare sunt următoarele:
• Livrări în aceeași zi
• Livrări urgente
• Livrari directe
• Vehicule cu temperatură bi-camerala
• Livrările pentru urmatoarea zi
• Servicii de curierat.

IMG_20190822_132559-01
TEMPERATURA CONTROLATĂ - DINCOLO DE GRANIȚE

Indiferent dacă livrarea dumneavoastră sensibilă la temperatură se deplasează în țară sau în Europa, Goldeen Cargo știe să o ducă acolo, în siguranță, economic și la timp.
Cu o experiență de neegalat ca transportator internațional complet autorizat, determinăm rapid cea mai eficientă și rentabilă rută pentru a accelera livrarea la destinație.

Intelegem cerințele tehnice ale transporturilor cu temperatura controlată. Când lucrați cu noi, puteți fi sigur că expedierea dumneavoastra este monitorizată si transportată corespunzător, la temperatura potrivită și cu cele mai bune echipamente disponibile pe piață.
Fie că vorbim despre produse congelate, refrigerate sau incarcaturi care necesita temperatua constanta, ne dedicam să oferim cel mai înalt nivel de expertiză și performanțe fiabile la fiecare mișcare.

RESPECTAREA PRINCIPIULUI… LA TIMP

Vă putem satisface cerințele dvs., indiferent dacă vă aflați în domeniul industriei, al artelor, distribuției, sectorului alimentar sau catering-ului, vă putem oferi un serviciu care sa corespunda nevoilor dumneavoastră cu scopul de a îmbunătăți rezultatele.

Intrebari frecvente

Ai alte intrebari?

Ca specialiști în transporturi cu temperatură controlată, oferim un control precis al temperaturii de la -22 ° c la + 29 ° C. Vehiculele noastre sunt dotate cu cea mai recentă tehnologie, instalată și întreținută pentru a satisface nevoile clienților.

Vehiculele sunt dotate cu termodiagrama, sistem care înregistrarează temperatura la care au fost transportate produsele dumneavoastră, aceste date și detalii vor fi imprimate pe bonul de temperatură pe care vi-l putem transmite în orice moment.
Departamentul nostru relatii clienti sunt, de asemenea, bucurosi să furnizeze actualizări periodice prin telefon sau e-mail cu privire la starea expedierii dvs. – la intervale stabilite în prealabil -, pentru a satisface cerințele dumneavoastră.

Folosind un concept inovator și cea mai recentă tehnologie de control al temperaturii, putem transporta cu acuratețe produsele la DOUĂ temperaturi diferite într-un singur vehicul. Pentru unii clienți, acest fapt oferă o modalitate de transport mai rentabilă din punct de vedere al costurilor, o metoda prietenoasă cu mediul pentru transportul a două încărcături diferit sensibile.

transport

TRANSPORT

Artă în călatorie.

case_making_and_packing 222

CONFECTIONARE CUTII

Construim cutii personalizate .

hanging_and_installation

MANIPULARE ATENTA

Tehnicieni de artă instruiți și calificați.

0752 618 133