DESPRE NOI

Suntem un furnizor premium de servicii logistice integrate.
Bazându-ne pe o îndelungata experiența și a unor cunoștințe profesionale solide în toate ramurile transportului de marfă, ne considerăm o opțiune de încredere pentru toate nevoile dumneavoastră de logistică. Fie ca e vorba de marfă generală sau sensibilă, vă asigurăm că putem furniza servicii fiabile și de calitate, cu acoperire globală și că putem satisface chiar și cele mai excentrice nevoi ale expedierilor dumneavoastră.

Goldeen Cargo este o companie destul de mică ca să aibă grijă de transportul dumneavoastră, dar și suficient de mare ca numeroase companii să aibă încredere în serviciile noastre.

Echipa de transport efectuează mii de transporturi în fiecare an. Construim colaborări de lungă durată. Ne asigurăm că nevoile dumneavoastră de transport sunt îndeplinite strategic și eficient la un preț de neegalat.

„Un apel face totul”, veți fi în mâinile echipei noastre cu experiență și a reprezentanților noștri calificați fiecare pas din drumul parcurs.
Veți observa atitudinea noastră „REZOLVAT” din momentul în care depuneți solicitarea de a începe un proces de transport.

VALORILE NOASTRE

Valorile noastre definesc cine suntem și formează baza culturii noastre. Acestea sunt împărtășite de fiecare, la toate nivelurile organizației. Ne ghidează acțiunile și comportamentul, influențează modul în care lucrăm unul cu celălalt și modul în care ne deservim clienții.
• Focus pe client: obiectivele noastre sunt aliniate obiectivelor clienților noștri.
• Excelență: livrăm produse și servicii la cel mai înalt standard și ne asumăm întreaga responsabilitate pentru toate deciziile și acțiunile noastre.
• Integritate: suntem sinceri și dezvoltăm încredere prin acțiunile noastre.
• Angajament: ne angajăm 100% pentru tot ceea ce subliniem ca fiind valori de bază.
• Principii fundamentale: practicile noastre de afaceri sunt etice, oneste și corecte.

DE CE GOLDEEN CARGO?

Goldeen Cargo se angajează să ofere servicii de transport, în orice moment, la cel mai înalt nivel, la o calitate superioară. De asemenea, ne străduim întotdeauna să rămânem „ ahead of the curve” și credem în reinvestirea continuă în companie, pentru a ne asigura că acest obiectiv poate fi atins.

Obiectivele noastre sunt aliniate obiectivelor clienților noștri. Nu este doar o afirmație în scopuri de marketing, ci este un fapt în care credem cu adevărat și facem continuu pași pentru îmbunătățirea activității noastre.

Am luat măsuri semnificative pentru a reduce amprenta de carbon a companiei noastre. Ca urmare a investițiilor continue în propria flotă, acum operăm cu una dintre cele mai ecologice flote de transport.

SCOPUL NOSTRU

Tot ceea ce este mutat dintr-un loc în altul are nevoie de ajutorul logisticii – dar în spatele acestui adevăr simplu găsim milioane de povești.
Ca și companie de transport și logistică , formăm coloana vertebrală a comerțului , asigurându-ne că orice trebuie livrat, să fie livrat. Un transport plasat în încrederea noastră poate include medicamente pentru salvarea unor vieți, sau un cadou de la un prieten, sau să dețină întreaga existență a unei companii sub forma unui prototip. Noi nu numai că livram colete și pachete: putem livra prosperitate, transportam sănătate, susținem dezvoltarea, putem livra bucurie. În fiecare zi conectam oamenii, îmbunătățind viețile lor.
Credem cu tărie ca urmărirea acestor obiective este în interesul nostru și în interesul tuturor părților interesate: clienți, angajați, investitori și planeta ca un întreg. Punem valoare în interacțiunea oamenilor cu noi, cu servicii excelente sau produse, prin implicarea angajaților noștri și cultivarea talentele lor, sau fiind investiție solidă pe termen lung pe piață.

MUNCA NOASTRA

Please check your feed, the data was entered incorrectly.

0752 618 133