SERVICII FĂRĂ FRONTIERE

Lumea comerțului global se află într-o continuă schimbare. Transportul internațional de mărfuri implică o mare varietate de provocări și de reglementări vamale complexe. Cererea crescândă de date online și necesitatea armonizarii cu legislația se adaugă la gestionarea necesară pentru importul și exportul mărfurilor.

Experiența noastră și cunoștințele complete în această industrie ne permit să simplificăm situația. Putem minimiza riscurile implicate în vămuire și putem evita întârzierile. Specialiștii noștri experimentați vă vor ajuta cu formalitățile vamale, documente de tranzit, notificarea în prealabil a autorităților din țările importatoare și obținerea de licențe și autorizații.

images 350 1
Vom acționa potrivit nevoilor dvs.

Un expeditor care înțelege procesele vamale, precum Goldeen Cargo, va putea identifica cel mai potrivit regim vamal pentru a vă sprijini afacerea. Acesta va lua în considerare chestiuni precum costurile și restricțiile de timp pentru a stabili care este cea mai bună strategie de vămuire și se va asigura că transporturile dumneavoastră vor îndeplini toate cerințele legale ale țării respective într-un mod eficient din punct de vedere al costurilor.

images 350
Vă vom oferi asistență

Un dispecer din echipa noastră vă va putea sfătui cu privire la tot ceea ce trebuie să știți, cum ar fi licențele de import, clasificari, evaluari, taxe. Acest lucru vă va face să înțelegeți mai bine despre investiția dumneavoastră și despre întregul proces prin care va trece marfa dvs. înainte de a ajunge la destinația finală.

IMG_20191217_124329222 350
Vom analiza toată documentația

Nu va trebui să vă faceți griji în legătură cu documentele necesare într-un proces de vămuire. Ne angajăm sa analizăm pentru dumneavoastră, să verificăm dacă aveți documentele necesare conform cu legislatiei fiecărei țări, să găsim soluții pentru minimizarea costurilor obligaților fiscale și a taxelor.

Servicii de vămuire de la A  la Z

Importul sau exportul de marfă poate fi foarte simplu pentru client atunci când compania de transport aleasă oferă servicii complete, de aceea alegem să oferim serviciile necesare pentru un transfer de la A la Z, indiferent de rute sau de tipul de transport (maritim, aerian, rutier).

Vămuirea personalizată este un serviciu pe care vi-l recomandăm, deoarece veți fi scutit de multe activități în care probabil nu doriți să vă implicați. Având parteneri de încredere, ne putem asuma responsabilitatea și vă putem oferi întreaga gamă de servicii personalizate pentru transportul dvs. (documentație de import și export, formalități de tranzit, plăți fiscale, depozitare legală, etc).

Întrebări frecvente

Ai alte intrebari?

Cota TVA-ului în România este în prezent de 19%. Taxa de import depinde de tipul de produs importat. Toate tarifele taxelor pentru UE sunt stabilite de Bruxelles și sunt plătite la libera circulație în UE.

Toate bunurile sunt clasificate în coduri. Valoarea taxei și cota TVA-ului variază pentru fiecare marfă. Importatorii sunt responsabili de clasificarea codurilor. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de sfaturi ne puteți contacta.

Rolul controlului vamal este de a reglementa și inspecta transporturile pentru a garanta faptul că schimburile comerciale între diferite țări se desfășoară legal, că se respectă toate taxele și obligațiile fiscale și toate celelalte cerințe legate de intrarea sau ieșirea lor.

Pe lângă faptul că garantează respectarea normelor comerciale internaționale, colectarea impozitelor și taxelor datorate, unde e cazul, controalele vamale reprezintă un mecanism fundamental pentru prevenirea spălării banilor, fraudei fiscale și traficului de droguri.

Numărul EORI (Numărul de Înregistrare şi Identificare al Operatorilor Economici) este un număr de identificare pe care biroul vamal îl folosește pentru a identifica expeditorul și coletele acestuia în toate țările UE.

transport

TRANSPORT

Artă în călatorie.

case_making_and_packing 222

CONFECTIONARE CUTII

Construim cutii personalizate .

hanging_and_installation

MANIPULARE ATENTA

Tehnicieni de artă instruiți și calificați.

0752 618 133