DEASUPRA NORILOR!

Specialiștii noștri în transportul aerian se asigură ca bunurile dumneavoastră să ajungă la destinație intacte și la timp folosind servicii eficiente, rentabile.
Lucrăm îndeaproape cu numeroase companii aeriene atent selectate pentru a vă oferi cele mai bune conexiuni posibile. Acest fapt ne permite să vă oferim ore fixe de plecare pentru cele mai importante rute aeriene.

Ne asumăm responsabilitatea pentru colectare/livrare, documentația și autorizarea exportului, împreună cu manipularea suplimentară a mărfii. Este de la sine înțeles că vă vom informa în legătură cu orice cerințe legislative, reglementări vamale și asigurări de transport. De asemenea, oferim servicii de transport personalizate pentru livrări cu cerințe speciale.

Indonesia-Air-Freight-750x480
TRANSPORT AERIAN – OBIECTE DE ARTA

De-a lungul anilor, ne-am dezvoltat și specializat cunoștințele cu privire la complexitatea transportului aerian și securitatea in aeroport în ceea ce privește transportul obiectelor de artă.

Am construit relații solide cu majoritatea companiilor aeriene și cu organizațiile locale pentru manevrarea a obiectelor de artă, asigurând și asistând la paletizarea și încărcarea acestora, însoțirea lucrărilor de artă în fiecare etapă a transferului, de la camion, prin vamă, la încărcarea în aeronave și înapoi.

 

air-freight-forwarding-service-500x500
Tarifele transportului aerian

La fel ca și în cazul transportului rutier și al celui maritim, prețul standard al transportului este calculat în funcție de greutatea volumetrică sau în funcție de greutatea efectivă a transportului. Serviciile aeriene de transport marfă sunt de obicei mai scumpe când vine vorba de încărcături mai mari, impun o limită a greutății și a dimensiunilor mărfurilor care trebuie transportate.

AIR-FREIGHT
Cel mai rapid mod de transport
Transportul aerian este o componentă esențială a logisticii internaționale, reducând considerabil timpul de tranzit, fiind cel mai rapid mod de transport.
Transportul aerian, oferă acces facil la piața mondială și conectează agenții de transport din intreaga lume, mai rapid și mai ușor. Viteza este punctul esențial de diferențiere între transportul aerian și celelalte tipuri de transport, ceea ce face ca prețul transportului aerian să fie mai mare decât cel al transportului rutier sau maritim.

Soluțiile Goldeen Cargo: de oriunde în lume, oriunde din lume!

Oferim o gamă largă de opțiuni pentru clienții noștri. Când aveți nevoie de un transportator, vă vom ajuta sa gasiti cea mai bună soluție, pe baza nevoilor dumneavoastră specifice. Orice ați avea nevoie să mutați, noi vom livra, la nivel mondial, la timp și la un preț accesibil.

Intrebari frecvente

Ai alte intrebari?

AWB, abrevierea de la Airway Bill, reprezintă un document de transport pentru transportul aerian de mărfuri. Numărul documentului AWB și informațiile de zbor permit urmărirea transportului.

Acest lucru variază în funcție instrucțiunile si limitările companiei aeriene, nu ezitați să ne întrebați care sunt acestea. De regulă, dimensiunile maxime normale ale încărcăturii sunt 120x80x60. Pe măsură ce greutatea și dimensiunea cresc, la fel va crește și costul. Dacă marfa dumneavoastră este supradimensionată sau necesită o manipulare specială, solicitați informații despre tarife.

Trimiteți numai cele mai importante articole, împachetați-le cât mai mic într-o cutie, o ladă sau un palet.
Dacă puteți trimiteți marfa de la/către un nod aerian principal în loc de un aeroport mic, acest lucru vă poate ajuta să reduceți taxa de transport.

transport

TRANSPORT

Artă în călatorie.

case_making_and_packing 222

CONFECTIONARE CUTII

Construim cutii personalizate .

hanging_and_installation

MANIPULARE ATENTA

Tehnicieni de artă instruiți și calificați.

0752 618 133