SIMPLU. LIVRAT!

Oferim servicii de transport de marfă generală în regim de grupaj sau exclusivitate, atât în trafic intern cât și internațional. Mijloacele de transport utilizate sunt microbuze, camioane cu prelată sau carosate, autoutilitare cu temperatură controlată, camionete, platforme, trailere.

Vă putem ajuta indiferent daca aveți nevoie de un transport simplu de la punctul A la punctul B sau de o solutie complexă de logistică.Pentru ca suntem constienți de particularitățile fiecărei comenzi, garantăm pe parcursul întregului proces operațional receptivitate, flexibilitate și promptitudine la solicitările și instrucțiunile dumneavoastră.

Goldeen Cargo vă oferă camioane disponibile și adecvate pentru marfa dumneavoastră de transportat la locul indicat, astfel că in orice moment noi ” suntem pe drum pentru tine”, livrăm peste noapte sau găsim soluții inovatoare pentru a raspunde provocarilor de orice fel.
Suntem transport!Creăm soluții!

Part load
ÎNCĂRCĂTURI PARȚIALE

Mai mult sau mai puțin? Nicio problemă!
Livrăm mărfuri de orice fel și le transportăm rapid și în siguranță, fără transbordare. Cu noi, puteți alege fie FTL (încărcătură completă a camionului), fie LTL (mai puțin decât încărcătura posibilă a camionului) și veți observa, grija noastră va rămâne mereu aceeași: transport responsabil cu cel mai mic risc de deteriorare și cu cea mai mare acuratețe privind datele de livrare.

Full load
ÎNCĂRCĂTURI COMPLETE

Respectăm întotdeauna nevoile dumneavoastră atunci când vine vorba de organizarea expedierilor individuale. Fie că sunt transporturi directe, fie că e vorba de camioane complete cu incarcatură specială, tratăm fiecare comandă cu cea mai mare atenție și concentrare.
Nu există nimic care nu a fost deja transportat de noi.
Puteți conta pe experiența noastră!

Caracteristici esențiale
Gamă variată de remorci pentru a satisface diferitele nevoi ale clienților
• Temperatură controlată
• Carosate
• Prelată
• Doi șoferi
• Supraveghere și urmărire prin GPS și sisteme de gestionare a flotei.

National Distribution 1
DISTRIBUȚIE

Oferim o serie de opțiuni de livrare, pentru a se potrivi cu toate tipurile de nevoi, iar autoutilitarele și camioanele noastre sunt disponibile 24/7 pentru rezervări de ultimă oră.
Opțiunile noastre de livrare sunt următoarele:
• Livrări în aceeași zi
• Livrări urgente
• Transporturi dedicate
• Livrări în următoarea zi
• Servicii de curierat.

Combinarea serviciilor de execuție și gestionare a transporturilor

Avem o abordare profesionistă și flexibilă pentru coordonarea tuturor transporturilor, de la primirea comenzii până la livrarea bunurilor, în conformitate cu planificarea dumneavoastră.

Cu experienta dobandită, va promitem calitate garantată! Vă putem asigura că expedierile dumneavoastră vor fi transportate în siguranță la destinația dorită, indiferent dacă aveți nevoie de servicii programate pentru transpoorturi dedicate sau parțiale, manipulare de mărfuri periculoase, vămuire, ambalare, etc.

Intrebari frecvente

Ai alte intrebari?

Echipa noastră de expediere se va asigura că bunurile/mărfurile dumneavoastră vor fi încărcate pe camioanele corespunzătoare, în funcție de greutate și dimensiune.
Dacă aveți o solicitare specială, vă rugăm să ne informați în timpul procesului de ofertare.

Cu un preaviz rezonabil, vom face întotdeauna tot posibilul pentru a satisface acest tip de solicitare. Consultați pe unul dintre dispecerii noștri pentru astfel de solicitări (de ex., ora 12:00, în ziua precedentă zilei de livrare).

Prețurile se bazează pe unitatea „kg / km”. În plus față de o taxă de manipulare de bază, calculăm câtă marfă transportăm (în greutate sau volum) și cât de departe trebuie să călătorească produsul dumneavoastră.

transport

TRANSPORT

Artă în călatorie.

case_making_and_packing 222

CONFECTIONARE CUTII

Construim cutii personalizate .

hanging_and_installation

MANIPULARE ATENTA

Tehnicieni de artă instruiți și calificați.

0752 618 133