TRANSPORT ARTĂ – ORIUNDE ÎN LUME

Știm cât de important este transportul obiectelor dumneavoastră de artă. De la o singură piesă care călătorește, până la cea mai complexă mutare a obiectelor de artă, ne vom ocupa de toate aspectele călătoriei lor.

A fost nevoie de timp și dedicare pentru ca divizia Goldeen Cargo Fine Art să pună bazele și să dezvolte în mod corespunzător serviciile și reputația de transportator opere de artă. Aceasta s-a realizat prin dragostea noastră pentru artă, prin experiența diviziei serviciu clienți oferită și prin performanța echipei noastre.

Printre clienții noștri se numară cei care lucrează în domeniile artei contemporane și moderne până la specialiști în antichități clasice, galerii, muzee, curatori din întreaga lume.
Când vine vorba de logistica în domeniul artei, ne vom asigura că fiecare piesă călătorește în siguranță perfectă.

IMG-20190112-WA0000-02
AMBALAREA OBIECTELOR DE ARTĂ

Ambalarea atentă este esențială pentru transportul lucrărilor. Experții noștri evaluează natura și starea fiecărei piese, precum și modul de transport preconizat înainte de a decide cu privire la soluția cea mai potrivită.

Suntem specializați în ambalarea obiectelor care necesită o manevrare deosebită – de la extrem de fragile, cum ar fi picturi și vase vechi, la acele articole care sunt prea mari, grele sau au forme ciudate pentru ambalaje standard, cum ar fi candelabre, piane și sculpturi.

Construim lăzi personalizate de calitate, proiectate pentru a se potrivi cu orice specificații, respectând toate cerințele reglementărilor internaționale de transport, folosind doar materiale de cea mai înaltă calitate, oferind o protecție durabilă împotriva oricăror riscuri de mediu, manuale sau mecanice.

IMG_20191004_113247-02
VAMA

Transportul lucrărilor de artă, în întreaga lume, include formalități vamale. Goldeen Cargo a câștigat, de-a lungul anilor, expertiză în coordonarea, finalizarea autorizației vamale și a formalităților de export. Suntem în permanență la curent cu privire la toate reglementările și legislațiile internaționale vamale și ne ocupam de toate procedurile vamale în numele clienților noștri.

IMG-20190816-WA0002-01
FLOTA NOASTRĂ

Toate vehiculele Goldeen Cargo sunt proiectate și personalizate pentru a proteja și asigura lucrările cele mai prețioase și delicate.
Putem furniza o varietate de specificații ale vehiculelor, inclusiv lifturi hidraulice, suspensii pe perne de aer, controlul complet al temperaturii, alarme, urmărirea prin satelit și scaune suplimentare pentru curieri, sisteme speciale de ancorare, sisteme anti-șoc.

Fiecare vehicul are un compartiment complet închis, izolat, fără ferestre, care nu poate fi accesat din cabina de conducere și este echipat cu încuietori și alarme de înaltă securitate, precum și urmărire prin satelit care indică locația exactă a mașinii în orice moment.

508_main
RĂSPUNDEREA JURIDICĂ ȘI ASIGURAREA

Asigurate pentru a fi protejate in călătorie!
Dacă obiectele de artă trebuie să plece într-o călătorie, acest lucru ar trebui intotdeauna facut doar in timp ce acestea sunt asigurate. Vă putem ajuta incheind o polita de asigurare pentru lucrărilor dumneavoastra de artă o asigurare optima pe perioada transportului, depozitării sau chiar a unei expoziții.

Putem oferi o asigurare la valoarea lor completă, trebuie doar să ne întrebați și totul va fi aranjat așa cum doriți.

dav
TEHNICIENI DE ARTĂ

Fiecare vehicul este condus de unul, doi sau mai mulți tehnicieni în uniformă, care sunt șoferi și manipulatori de obiecte de artă instruiți și calificați, care vor efectua ambalarea și, după caz, dezambalarea.
Pregătirea și experiența echipei de tehnicieni, garantează capacitatea acestora de a efectuara proceduri eficiente, precum și modalitați ingenioase de abordare a circumstanțelor neobișnuite și neprevăzute.

zboruri-boeing-747
TRANSPORTUL AERIAN AL OBIECTELOR DE ARTĂ

De-a lungul anilor, ne-am dezvoltat și specializat cunoștințele cu privire la complexitatea transportului aerian și securitatea in aeroport, atunci cand vorbim despre transport special, precum cel al obiectelor de artă.
Am construit relații puternice cu majoritatea companiilor aeriene și organizațiile locale, asigurând manipulare delicata și asistând la încărcare, însoțind lucrările de artă în fiecare etapă a transferului de la camion, prin vamă, la încărcarea în aeronavă și invers.

IATĂ CUM FACEM

 

Sunteți curator de muzeu, proprietar de galerie sau organizator de expoziții?
Sunteți responsabil de transport la un muzeu sau instituție culturală?
Faceți curierat de lucrări de artă în numele unui muzeu?
Sunteți un colecționar sau un reprezentant al artistului?
Sunteți un restaurator?
Sunteți unul dintre omologii noștri străini?

Ca transportator, ambalator, broker vamal, agent de transport aerian și agent autorizat pentru securitatea transportului de obiecte de arta, vă oferim cea mai bună garanție de discreție, securitate și eficiență pentru orice solicitare de transport de la un muzeu, galerie sau proprietar privat!

Întrebari frecvente

Oferim transport cu autoutilitare dedicate pentru cei care doresc să rezerve o mașină exclusivă pentru expediere sau pentru cei care nu doresc ca lucrările lor de artă să călătorească alături de alte obiecte transportate.

Goldeen Cargo este permanent la curent cu autoutilitarele aflate în tranzit, astfel încât, dacă trebuie să aflați unde se află transportul dumneavoastră, nu trebuie decât să trimiteți un mesaj text de pe telefon. (SMS)
• Trimiteți un SMS la numărul de telefon +40752 618 133 cu numărul comenzii de transport.
• Veți primi automat un SMS cu actualizarea stării expedierii dumneavoastră.

Sistemul nostru de transport securizat oferă informații în timp real care generează rapoarte speciale și, de asemenea, opțiunea de a seta alarme sau notificări, cum ar fi: părăsirea unei rute stabilite anterior în interfața de urmărire GPS, sosirea vehiculului la destinație sau o deschidere neautorizată a ușilor.

Din punct de vedere tehnic, Serviciul de Transport Securizat este compus din echipamente de monitorizare GPS, senzori specifici ușilor, scaner RFID pentru șofer și buton de panică.

Scopul principal al Serviciului de transport securizat este protecția obiectelor de artă, adaptată nevoilor și cerințelor clienților noștri.

Am prefera să vă adresați cu 2 – 4 săptămâni înainte, pentru a avea timp să ne planificăm în consecință și pentru a avea mai multe opțiuni de transport. Dacă doriți să programați o expediere, care să fie preluată și livrată în viitor, peste o lună sau două (sau mai multe), vă recomandăm să ne confirmați în prealabil.

Dacă pre-confirmați în prealabil (furnizați-ne toate detaliile pertinente despre expediere și va exprimați interesul de a rezerva ulterior), veți avea prioritate de îndată ce vom începe să configurăm programele noastre pentru acea lună.

Nu, costul transportului depinde de tipul, mărimea și cantitatea obiectelor de artă, de distanța pe care lucrarea o va parcurge, de orice limitări / restricții implicate, etc. Costul pe bucată scade pe măsură ce numărul acestora crește. Deci, cu cât expediați mai multe bucăți, cu atât prețul va fi mai bun.

transport

TRANSPORT

Artă în călatorie.

case_making_and_packing 222

CONFECTIONARE CUTII

Construim cutii personalizate .

hanging_and_installation

MANIPULARE ATENTA

Tehnicieni de artă instruiți și calificați.

0752 618 133