DESCOPERITI-NE CAPACITATILE SI RETEAUA

Descoperiți capacitățile și rețeaua noastră!
Putem să vă transportăm marfa indiferent de mărime, lungime, lățime, înălțime, greutate sau locație!

Apelați la serviciile experților Goldeen Cargo pentru transportul încărcăturilor dumneavoastră supradimensionate. Noi știm exact ce tip de transport se potrivește.Noi vă organizăm traseul, vă calculăm costurile și vă programăm livrarea, totul printr-o singură tranzacție.

Pentru fixarea transparentă a prețurilor și pentru servicii superioare în ceea ce privește transportul de echipament supradimensionat, contactați-ne!

Combinarea serviciilor de execuție și gestionare a transportului

Avem acces la un parc variat de autocamioane și remorci de tip trailere specializate pentru transportul de mărfuri cu dimensiuni peste limitele normale și/sau greutați mari și foarte mari.

Obținerea autorizațiilor de transport și punerea la dispoziție a serviciilor de escortă sunt asigurate datorită parteneriatelor puternice pe care le avem cu colaboratorii noștri pe transporturi agabaritice. Toate acestea pentru buna deplasare la timp și în siguranța a produselor transportate.

INTREBARI FRECVENTE

Ai alte intrebari?

În transportul rutier, o marfă supradimensionată este o marfă care depășește dimensiunile standard sau pe cele legale și/sau depășește greutatea admisă pe o anumită porțiune de drum, autostradă sau o altă infrastructură de transport, precum transportul aerian sau cel maritim. În Europa, aceasta poate fi denumit transport agabaritic.

Dimensiunile și greutatea legală variază în funcție de țara și de regiunile din interiorul unei țări. Un vehicul care depășește dimensiunea legală are nevoie de obicei de un permis special care necesită achitarea unor taxe suplimentare pentru ca vehiculul agabaritic să poată circula legal pe șosele. Permisul specifică de obicei atât ruta pe care marfa trebuie să o urmeze, cât și datele și intervalul de timp în care aceasta poate circula.

transport

TRANSPORT

Artă în călatorie.

case_making_and_packing 222

CONFECTIONARE CUTII

Construim cutii personalizate .

hanging_and_installation

MANIPULARE ATENTA

Tehnicieni de artă instruiți și calificați.

0752 618 133