EXACT LA TIMP

Goldeen Express este serviciul pus la dispoziție clienților noștri pentru livrări în aceeași zi, în ziua următoare și în săptămâna viitoare, inclusiv curier, transport marfă și logistică. Noi suntem obsedați de livrarea la timp, astfel încât dumneavoastră nu trebuie să fiți.

Alegeți acest serviciu de expediere expres pentru a vă livra bunurile dumneavoastră la timp, în țările / teritoriile de destinație selectate.

Dintr-un stat în alt stat
Este nevoie să fie ridicat din România și livrat cât mai rapid în Belgia, Spania, Franța sau chiar Norvegia?
Vom dedica o mașina pentru a ajunge acolo imediat!

În aceeași zi
Indiferent dacă aveți nevoie ca ceva să fie preluat în 30 de minute și livrat imediat, în patru ore sau până la sfârșitul zilei, vom pregăti un transport care să vi-l aducă acolo.

După orele de lucru / weekend-uri / sărbători
Delivery Express va satisface nevoile dumeavoastră în orice moment al zilei, 24/7/365. Contactați-ne oricând. Ne vom ocupa de livrările urgente de seară, de weekend și de vacanță. Când alții nu vor face asta, noi o vom face!

Rută programată
Dacă aveți nevoie de livrări recurente, avem planuri excelente pentru dumneavoastră.

Ore de întâlnire
Doriți o oră exactă pentru preluarea unei comenzi?
Aveți un pachet de trimis, care necesită o oră exactă de livrare? Noi facem față, vă acoperim. Odată ce programarea este stabilită, lăsați restul în seama noastră.

Intrebari frecvente

Ai alte intrebari?

Trebuie să contactați pe unul dintre dispecerii echipei noastre. Veți afla toate detaliile necesare pentru noi, pentru a vă colecta expediția.

Toate expedierile trebuie să fie ambalate în cutii/pachete confecționate dintr-un material rezistent și de calitate, suficient pentru a rezista la manevrarea lor în vedrea transportării. Toate pachetele care conțin articole FRAGILE sau PERISABILE trebuie să fie marcate cu litere mari, de preferință cu etichete adecvate.

Sunați-ne sau trimiteți-ne solicitarea dumneavoastră prin e-mail pentru a vă putea ajuta.

transport

TRANSPORT

Artă în călatorie.

case_making_and_packing 222

CONFECTIONARE CUTII

Construim cutii personalizate .

hanging_and_installation

MANIPULARE ATENTA

Tehnicieni de artă instruiți și calificați.

0752 618 133