Muzeul Național de Artă al Romaniei ne-a încredințat zestrea inestimabilă din patrimoniul cultural al României, icoane pe sticlă și lemn, datând din secolul al XVI- lea. Astfel că, o echipă formată din 15 specialiști a acceptat provocarea acestui proiect complex din punct de vedere tehnic și logistic.
Echipa Goldeen Cargo a asigurat un serviciu complet, de la perete la perete, Muzeului Național de Artă al României, pentru expoziția ce a avut loc la Basilica Notre-Dame de Fourviere din Lyon, Franța, proiect gestionat în detaliu, cu cea mai mare grijă și delicatețe.
Autoutilitara, din flota Goldeen Cargo,a fost aleasă dupa cerințele și nevoile clientului.
Toate vehiculele GoldeenCargo sunt proiectate și adaptate pentru a proteja și securiza cele mai prețioase și delicate lucrări. Putem oferi o varietate de specificații ale vehiculului, inclusiv lifturi hidrauluice, suspensie pneumatică, control complet al temperaturii, alarme, sisteme de urmărire prin satelit și nu în ultimul rând o mulțime de pături de protecție.
Pentru protejarea lucrărilor pe timpul transportului, au fost confecționate lăzi din lemn tratat, cu toate certificările necesare, termoizolate și capitonate. Ambalarea a fost efectuată de către echipa noastră de specialiști, cu materiale inerte din punct de vedere chimic.
Transportul s-a derulat lin, urmând cu strictețe planul de logistică realizat de echipa GoldeenCargo, însotit de agenții nostrii de Securitate și Jandarmeria Română.
Ajunși la destinație, tehnicienii s-au ocupat de manevrarea lăzilor și dezambalarea lucrărilor, în prezența agenților de pază și a tehnicienilor Muzeului Național de Artă al României.
Cu alte cuvinte, am dus la bun sfarit un transport care a necesitat o atenție sporită la fiecare detaliu, un plan bine pus la punct , într-un timp scurt. Piesele au fost instalate lin, expoziția a fost un succes, iar valoroasele opere de artă au fost returnate beneficiarului în stare perfectă.

0752 618 133