Transport marfa la grupaj

Transport profesional de marfa

Serviciile noastre de transport marfa sunt efectuate pe baza conventiei CMR astfel incat toate marfurile transportate de noi fiind asigurate pe toata durata transportului indiferent de conditii.

Ce este transportul de marfa in regim de grupaj ?
Daca aveti de efectuat transporturi internationale de marfa (generala sau ADR) in partide de marfa mai mici decat un camion complet, va punem la dispozitie serviciile noastre de transport marfa international in regim de grupaj.

Marfurile generale transportate in regim de grupaj reprezinta o importanta categorie din volumul total de marfuri tranzitate in intreaga lume. Ca si la marfurile generale in regim de exclusivitate, va putem oferi cele mai bune conditii de transport, in primul rand cu avantajul unui timp de tranzit mai scurt decat al companiilor logistice multimodale si cu un pret competitiv, pentru fiecare solicitare a dumneavoastra.

Incarcari zilnice catre toata Europa
Punem la dispozitia clientiilor nostrii zilnic camioane pentru grupaje de marfuri, incarcari partiale pe rute cum ar fi din Romania catre Suedia, Danemarca, Italia, Spania, Norvegia, Olanda, Luxemburg, Belgia, Slovenia, Bulgaria, Croatia, Serbia, Turcia, Polonia, Slovacia, Cehia, Austria si Germania cu incarcari din aproape toate judetele din Romania. Preluam si ducem marfa in Timisoara, Arad, Oradea, Botosani, Braila, Bistrita-Nasaud, Brasov, Bucuresti, Craiova, Calarasi, Caras-Severin, Lugoj, Constanta, Covasna, Ploiesti, Dolj, Tulcea, Giurgiu, Gorj, Pitesti, Hunedoara, Ialomita, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Iasi.

Avantaje
De regula, pentru eficenta si rapiditate, optam in a oferi clientilor nostri servicii de grupaj direct pe camioane. Avantajele acestui tip de grupaj fata de grupajul clasic in centre logistice, constau in:

  • - termeni mai redusi de livrare;
  • - numar de manipulari ( incarcari/descarcari) mai redus;
  • - eficenta costurilor;

Nu intotdeuna, vom avea posibilitati de a oferi grupaj direct pe camion - in acest caz - grupajul clasic prin centre logistice fiind un serviciu pe care il putem oferi clientilor nostri.
Spre deosebire de transportul complet, transportul la grupaj ofera clientilor nostri posibilitatea de a transporta si partide mai mici de marfa.
Se pot transporta astfel cantitati de marfuri sub capacitatea totala a unui mijloc de transport de la paleti, cutii, baloti, colete, etc. Paletii si / sau ambalajele pot avea dimensiuni diverse.

No Comments Yet.

Leave a comment