Transport arta

Transportam orice tip de arta oriunde in lume.

GOLDEEN CARGO ofera un serviciu complet pentru transportul de opere de arta, obiecte pretioase si artefacte istorice la nivel national si international. Printre clientii nostri putem deja enumera muzee, galerii, institutii, artisti si persoane fizice. Ne ocupam de toate aspectele legate de procesul de transport.

Fiind singura firma specializata in transportul de arta din Romania, am acumulat experienta si expertiza necesara pentru a asigura siguranta si securitatea completa a colectiei dumneavoastra, de la inceputul calatoriei pana la sfarsit.

Servicii de transport, depozitare si instalare de arta fina pentru colectionari, galerii, muzee si artisti din intreaga lume.

Ne putem ocupa de toate documentele esentiale pentru transferul operelor de arta in strainatate. Daca este necesar, va vom imprumuta containere speciale pentru transportul in conditii de siguranta in timpul transportului si inainte de expozitie.

Va asigurăm ca operele de arta sunt in cea mai buna stare in timpul transportului. Folosim cea mai recenta tehnologie de ambalare, care creeaza conditiile climatice si fizice optime pentru transport.

In cazul in care doriti ca opera dumneavoastra de arta sa fie pastrata o perioada de timp intr-un spatiu de depozitare securizat, va rugam sa ne contactati. Ne asiguram ca articolul dumneavoastra este pastrat in conditii individuale, optime.

Pentru a ne completa lista de servicii va oferim posibilitatea programarii livrarii obictelor de arta. Oricand, oriunde. Totul depinde de dumneavoastra.

Va putem pune la dispozitie asigurarea cea mai potrivita pentru situatii neasteptate. Va putem sfatui in detaliu in aceasta privinta.

La cerinta dumneavoastra va putem ajuta cu instalarea operelor de arta la destinatie. Suntem bucurosi sa va ajutam sa organizati o intreaga expozitie.

Cutii transport arta
Transport arta Romania
Cutii profesionale transport arta

CONTACT

NE RECOMANDA CEI MAI MARI ARTISTI ROMANI SI GALERIILE PRINCIPALE DIN EUROPA