Despre Noi

Despre noi

Suntem un furnizor premium de servicii logistice integrate.

Bazandu-ne pe o indelungata experienta si cunostinte profesionale solide in toate ramurile transportului de marfa ne consideram o optiune de incredere pentru toate necesitatile dumneavoastra logistice. Fie ca e vorba de marfa generala sau sensibila, va asiguram ca putem furniza servicii fiabile si de calitate cu acoperire globala si putem face fata chiar si celor mai excentrice nevoi legate de transporturile dumneavoastra.
Goldeen Cargo este o companie destul de mica ca sa aiba grija de transportul dumneavoastra, dar si suficient de mare ca numeroase companii sa aiba incredere in serviciile noastre .
Echipa de transport executa mii de transporturi in fiecare an. Construim colaborari de lunga durata. Ne asiguram că nevoile dumneavoastra de transport sunt îndeplinite strategic și eficient la un pret de neegalat.
"Un apel face totul,"veti fi in mainile echipei noastre cu experienta si al reprezentantilor nostri calificati fiecare pas din drumul parcurs.
Veti observa atitudinea noastra „ REZOLVAT” din momentul in care depuneti cererea de inceprea procesului unui transport.

VALORILE NOASTRE

  1. Excelență
   Livrăm produse și servicii  de cel mai înalt standard, și ne asumam pe  deplin responsabilitatea pentru toate deciziile și acțiunile noastre.
  2. Integritate
   Suntem sinceri si construim încrederea prin acțiunile noastre.
  3. Angajament
   Ne asumam 100% angajamentul in tot ceea subliniem ca valori de baza.

PRETURI SI
TIMP DE TRANZIT

Goldeen Cargo  SRL ofera livrare de marfuri si timp de tranzit definit in functie de destinatia expedierii lui.

Trebuie doar sa alegeti timpul de tranzit preferat si sa contactati operatorii GOLDEEN CARGO  SRL pentru a obtine pretul exact in functie de necesitatile pe care le aveti.

Pentru expedieri cu timp critic de livrare. Când expediaţi cu Gold Express– expediaţi cu specialişti !
Expedieri urgente: livrare in 48 ore la ora 8:00
Beneficiaţi de siguranţa unei livrări expres pentru unul sau mai multi paleti , într-un număr definit de zile , cu economii de cost si siguranta livrarii.

SCOPUL NOSTRU

Tot ceea ce este mutat dintr-un loc în altul are nevoie de ajutorul logisticii - dar în spatele acestui adevăr simplu găsim milioane de povești.

Ca si companie de transport si logistica , formam coloana vertebrală a comerțului , asigurându-ne că orice trebuie să fie livrat , se fie livrat . Un transport plasat în încrederea noastră poate include medicamente pentru salvarea unor vieti , sau un cadou de la un prieten , sau să dețină întreaga existență a unei companii sub forma unui prototip . Noi nu numai că livram colete și pachete : putem livra prosperitate, transportam sănătate , sustinem dezvoltarea, putem livra bucurie. În fiecare zi conectam oamenii , îmbunătățind viețile lor.

Credem cu tarie ca urmărirea acestor obiective este în interesul nostru și în interesul tuturor părților interesate : clienti, angajati , investitori și planeta ca un întreg . Punem valoare in interacțiunea oamenilor cu noi , cu servicii excelente sau produse , prin implicarea angajaților noștri și cultivarea talentele lor , sau fiind investiție solidă pe termen lung pe piața.

Logistica

Logistica are nevoie de operatiuni de gestionare inteligente.

Astfel marfa se afla la locul potrivit in momentul potrivit - indiferent daca aceasta implica operatiuni de transport de marfa grupata sau sarcini complete , dimensiuni standard sau transporturi speciale si servicii regulate sau expres. Suntem capabili de a gestiona sistemele de aprovizionare și de distribuție complexe și oferim aceeași pasiune si grija pentru întreprinderile mici și mijlocii ca pentru marile corporații .

Detalii

Organizăm transport internațional de marfă pe tot teritoriul Europei.

Oferim tarife de transport marfă competitive pentru export și import în și din țări precum Franţa, Germania, Olanda, Italia, Belgia, Anglia, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Lituania, Letonia, Estonia, Elveţia, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia. Transporturile se execută în baza convenţiilor internaţionale CMR / TIR.

Beneficii

Portofoliul nostru de servicii este la fel de variat precum gama de produse pe care o dețineți.

Adresaţi-vă experţilor noştri. Experiența acumulata va contribui la implementarea soluțiilor logistice potrivite cerințelor dumneavoastră. În plus, puteţi beneficia de transparenţa proceselor oriunde în lume cu ajutorul infrastructurii IT ultramoderne.