Transport marfuri agabaritice

In categoria marfurilor agabaritice intra produsele care se incadreaza in una din cele 2 caracteristici:
- au dimensiune mai mare de 13.6 m Lungime sau 2.48 m Latime sau 3 m inaltime
- au greutate mai mare de 24 tone.

Va putem oferi solutii de transport pentru utilaje agricole si de constructii, utilaje grele, structuri metalice, cisterne si rezervoare, containere, constructii mobile, ambarcatiuni navale, precum si orice alte produse ce depasesc dimensiunile sau greutatea standard.

Avem acces la un parc variat de autocamioane si remorci de tip trailere specializate pentru transportul de marfuri cu dimensiuni peste limitele normale si/sau greutati mari si foarte mari.
Obtinerea autorizatiilor de transport si asigurarea serviciilor de escorta sunt asigurate datorita parteneriatelor puternice pe care le avem cu colaboratorii nostri pe transporturi agabaritice. Toate acestea pentru buna deplasarea la timp si in siguranta a produselor transportate.

1 Response

 1. Buna ziua,

  as dori sa stiu daca puteti efectua un transport international de mari dimensiuni. Este vorba despre o casa mobila, cu dimenisunea 9,5 lungime x 3,6 latime, 2,7 inaltime. Greutatea 4-5 tone.

  Ea trebuie sa fie preluata din Olanda, regiunea Alkmaar si livrata in Calinesti Oas, judetul Satu Mare.

  De asemenea, as dori sa stiu care este pretul si ce cuprinde acest pret (asigurari etc) si disponbilitatea (cu cat timp inainte trebuie sa programam transportul).

  Cu multumiri,

  Carmen Lazar
  07202939959

Leave a comment